Hoe reset ik de oordopjes?
Druk 5 keer kort op de L- en R-toets van de oordopjes wanneer de oordopjes in de koppelingsmodus staan. Na het resetten hoor je een stemmelding “Bye”.

Wat te doen als je de oordopjes niet kunt vinden in de lijst met BT-apparaten?
Schakel Bluetooth op uw mobiele apparaat uit en weer in. Probeer dan opnieuw te koppelen. Verwijder de oordopjes uit de Bluetooth-lijst op uw mobiele apparaat. Probeer dan opnieuw te koppelen. Plaats uw mobiele apparaat dichter bij de oordopjes en uit de buurt van storingen of obstakels. Zorg ervoor dat de oordopjes niet verbonden zijn met een ander apparaat. Is dit niet het geval, voer dan een fabrieksreset uit.

Kan ik de oordopjes aansluiten op mijn computer of laptop?
Ja, maar u kunt alleen verbinding maken als de computer of laptop de Bluetooth-functie hebben. Opmerking: Bij het verbinden van de koptelefoon met computer of laptop is de MIC functie niet altijd beschikbaar op alle computers en laptops. Dit heeft te maken met het systeemontwerp; de instellingen en/of de compatibiliteit van je specifieke computer of laptop, maar is geen indicatie van problemen met de oordopjes.

Wat te doen als slechts 1 oordopje verbinding maakt?
Doe beide oordopjes terug in de oplaadcassette, haal ze er dan uit en probeer opnieuw te koppelen. Als dit niet werkt, reset je de oordopjes. Probeer dan opnieuw te koppelen.

Wat als de muziek blijft spelen als ik de oordopjes weer in de oplaadcassette doe?
Doe de oordopjes uit en doe ze weer goed in de oplaadcassette. Zorg ervoor dat de oplaadpinnen van de oordopjes en de oplaadcassette vrij zijn van vuil dat oplaadproblemen kan veroorzaken. Zorg er ook voor dat de oordopjes goed zijn aangesloten op de oplaadcassette. Als het bovenstaande niet werkt, kan het zijn dat de oplaadcassette volledig leeg is en opnieuw moet worden opgeladen.

Waar staat de IPX-versie van mijn oordopjes voor?
IPX4 staat voor zweetbestendig.

Wat is het verschil tussen ANC en ENC?
ANC is voor het buitensluiten van extern geluid tijdens het gebruiken van de oordopjes. ENC sluit extern geluid uit tijdens je telefoongesprekken zodat de ontvanger van het gesprek je duidelijk kan horen. Urban Vitamin Palm Springs ondersteunt ENC.

Mijn oordopjes vallen steeds uit mijn oor. Wat kan ik doen?
De oordopjes worden geleverd met reserve oordopjes. Probeer de andere maten tot je de maat vindt die bij je past.