Hur återställer man hörlurarna?
Tryck kort på L -knappen och R -knappen på öronsnäckorna 5 gånger snabbt när öronsnäckorna är i parningsläge. Efter återställning kan du höra en röst som säger ”Bye”.

Vad gör jag om jag inte hittar hörlurarna i listan över BT-enheter?
Stäng av Bluetooth på din mobila enhet och slå på den igen. Försök sedan att para ihop den igen. Ta bort hörlurarna från Bluetooth-listan på din mobila enhet. Försök sedan att para ihop dem igen. Flytta din mobila enhet närmare hörlurarna och bort från eventuella störningar eller hinder. Kontrollera att hörlurarna inte är anslutna till en annan enhet. Om så inte är fallet ska du göra en fabriksåterställning.

Kan jag ansluta hörlurarna till min dator eller bärbara dator?
Ja, men du kan bara ansluta om datorn och den bärbara datorn har Bluetooth-funktionen. Notera: När du ansluter hörlurarna till en dator eller bärbar dator är MIC-funktionen inte alltid tillgänglig på alla datorer och bärbara datorer. Detta beror på systemutformningen/inställningen/kompatibiliteten hos din specifika dator och bärbara dator, men är inte en indikation på några problem med öronsnäckorna.

Vad gör jag när bara en hörlur är ansluten?
Sätt tillbaka båda hörlurarna i laddningsfodralet, ta sedan ut dem och försök para ihop dem igen. Om detta inte fungerar, återställ öronsnäckorna. Försök sedan parkoppla igen.

Vad händer om musiken fortsätter att spelas när jag sätter tillbaka hörlurarna i laddningsfodralet?
Ta ut öronsnäckorna och sätt tillbaka dem i laddningsfodralet på rätt sätt. Se till att laddningsstiften i öronsnäckorna och laddningsfodralet är rena utan smuts som kan orsaka laddningsproblem. Se också till att öronsnäckorna är väl anslutna till laddningsfodralet. Om ovanstående inte fungerar kan laddningsfodralet vara helt utan ström och måste laddas upp.

Vad står IPX-versionen av mina hörlurar för?
IPX4 står för svettskydd.

Vad är skillnaden mellan ANC och ENC?
ANC är till för att stänga av externt buller när du bär öronsnäckorna. ENC stänger av externt brus under telefonsamtal så att mottagaren av samtalet kan höra dig tydligt. Urban Vitamin Palm Springs stöder ENC.

Mina hörlurar faller hela tiden ur örat. Vad kan jag göra?
Hörlurarna levereras med extra membran. Prova de andra storlekarna tills du hittar den storlek som passar dig.