Hoe reset je de oordopjes?
Doe beide oordopjes terug in het doosje. Op de achterkant van het doosje vindt u een knop bij de oplaadpoort. Druk 6 seconden op deze knop. De oordopjes gaan uit en weer aan. Als ze aangaan, is de reset voltooid. Alle koppelingsrecords worden gewist.

Wat kun je doen als je de oordopjes niet kunt vinden in de lijst met BT-apparaten?
Schakel de Bluetooth-functie op je mobiele apparaat uit en weer in. Probeer dan opnieuw te koppelen. Verwijder de oordopjes uit de Bluetooth-lijst op je mobiele apparaat. Probeer dan opnieuw te koppelen. Plaats je mobiele apparaat dichter bij de oordopjes en uit de buurt van storingen of obstakels. Zorg ervoor dat de oordopjes niet verbonden zijn met een ander apparaat. Is dit niet het geval, voer dan een fabrieksreset uit.

Kan ik de oordopjes aansluiten op mijn computer of laptop?
Ja, maar je kunt alleen verbinding maken als de computer of laptop over een Bluetooth-functie beschikt. Opmerking: Bij het verbinden van de oordopjes met computer of laptop is de MIC functie niet altijd beschikbaar op alle computers en laptops. Dit heeft te maken met het systeemontwerp, de instellingen en/of ccompatibiliteit van je specifieke computer en laptop, maar is geen indicatie van problemen met de oordopjes.

Wat moet ik doen als slechts 1 oordopje verbinding maakt?
Als slechts één oordopje werkt, doe ze dan allebei terug in de oplaadcassette en probeer het opnieuw. Als dit nog steeds niet werkt, voer dan een fabrieksreset uit.

Wat als de muziek blijft spelen als ik de oordopjes terug in het oplaaddoosje doe?
Je kunt de oordopjes terug in de oplaadcassette doen zonder de muziek uit te schakelen. De muziek stopt met spelen als je het klepje sluit.

Kan ik de oorhaakjes eraf halen?
Nee, het is niet mogelijk om de oorhaakjes eraf te halen.

Waar staat de IPX-versie van mijn oordopjes voor?
IPX5 staat voor spatwaterdicht.

Waarom wordt het geluid van de oordopjes plotseling vervormd?
Het Bluetooth-signaal is kwetsbaar voor elektromagnetische interferentie in luchthavens, metro’s enz.