Kan ik elke telefoon draadloos opladen met de Saratoga?
Saratoga ondersteunt magnetisch draadloos opladen voor iPhone 12 (en hoger) en regulier draadloos opladen voor andere telefoons die compatibel zijn met draadloos opladen.

Wat is het maximale inputvermogen?
100-240V AC 0,3A max.

Wat is het maximale outputvermogen?
Het maximale outputvermogen is 18W bij gebruik van de USB-A poort. Bij gebruik van de Type-C poort is het maximale outputvermogen 20W. Het maximale draadloze outputvermogen is 15W.

Hoeveel apparaten kun je tegelijk opladen?
Je kunt 5 apparaten tegelijk opladen, want er is een USB-A uitgang, een USB-C uitgang, een draadloze oplaaduitgang en 2 geïntegreerde kabels (Type-C & iOS).

Kun je de universele oplader opladen en tegelijk een apparaat opladen?
Ja, dat is mogelijk.

Met hoeveel extra stekkers wordt de Saratoga geleverd?
De Saratoga heeft een geïntegreerde Amerikaanse stekker en 3 extra stekkers (UK, EU, AU).