Kan jag ladda vilken telefon som helst trådlöst med Saratoga?
Saratoga stöder magnetisk trådlös laddning för iPhone 12-modeller (och senare) och vanlig trådlös laddning för andra telefoner som är kompatibla med trådlös laddning.

Vilken är den maximala ingångseffekten?
100-240V AC 0,3A max

Vad är den maximala uteffekten?
Den maximala uteffekten är 18 W vid användning av USB-A-porten. Vid användning av Type-C-utgångsporten är den maximala uteffekten 20W. Den trådlösa max uteffekten är 15W.

Hur många enheter kan du ladda samtidigt?
Du kan ladda 5 enheter samtidigt eftersom det finns en USB-A-utgång, en USB-C-utgång, en utgång för trådlös laddning och 2 integrerade kablar (Type-C & iOS).

Kan man ladda universalladdaren och samtidigt ladda en enhet?
Ja, det är möjligt.

Hur många extra kontakter har Saratoga?
Saratoga har en integrerad amerikansk kontakt och 3 extra kontakter (UK, EU, AU).