Houd de knoppen “+” en “-” ongeveer 5 seconden ingedrukt wanneer de hoofdtelefoon in de koppelstand staat.
Na het resetten hoort u een stemmelding “Bye”.

Wat moet ik doen als ik de hoofdtelefoon niet kan vinden in de lijst met BT-apparaten?
Schakel Bluetooth op je mobiele apparaat uit en weer in. Probeer dan opnieuw te koppelen. Verwijder de hoofdtelefoon uit de Bluetooth-lijst op je mobiele apparaat. Probeer dan opnieuw te koppelen. Plaats je mobiele apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en uit de buurt van storingen of obstakels. Probeer vervolgens opnieuw te koppelen.

Kan ik verbinding maken met mijn computer of laptop?
Ja, maar alleen als je computer of laptop een Bluetooth-functie heeft. Opmerking: Bij het verbinden van de hoofdtelefoon met computer of laptop is de MIC functie niet altijd beschikbaar op alle computers en laptops. Dit heeft te maken met het systeemontwerp / de instellingen / compatibiliteit van uw specifieke computer en laptop, maar is geen indicatie van problemen met de hoofdtelefoon.

Kan ik mijn oorkussens wassen?
Nee. De oorkussens zijn gemaakt van leer en kunnen niet van het product worden verwijderd. Daarom is het niet geschikt om ze met water te wassen. Dompel de hoofdtelefoon nooit onder in water. U kunt een doekje gebruiken om de oorkussens schoon te maken.

Werkt de MIC ook wanneer deze met een AUX-kabel is verbonden?
Nee, de MIC werkt niet wanneer deze is aangesloten met een AUX-kabel. Geen van de bedieningsknoppen werkt in de AUX IN-modus.

Is mijn Palo Alto hoofdtelefoon waterdicht?
Nee, de hoofdtelefoon is niet waterdicht.

Is het etui ook van gerecycled materiaal gemaakt?
Ja, het is gerecycled PET met een AWARE™-tracer. Kijk voor meer informatie op de AWARE™ website;