Hur kan jag återställa mina hörlurar?
Håll knapparna ”+” och ”-” intryckta i cirka 5 sekunder när hörlurarna är i parningsläge.
Efter återställning hör du en röst som säger ”Bye”.

Vad gör jag om jag inte hittar hörlurarna i listan över BT-enheter?
Stäng av Bluetooth på din mobila enhet och slå på den igen. Försök sedan att para ihop den igen. Ta bort hörlurarna från Bluetooth-listan på din mobila enhet. Försök sedan att para ihop den igen. Flytta din mobila enhet närmare hörlurarna och bort från eventuella störningar eller hinder. Försök sedan parkoppla igen.

Kan jag ansluta till min dator eller bärbara dator?
Ja, men bara om din dator eller bärbara dator har Bluetooth-funktion. Anmärkning: När du ansluter hörlurarna till en dator eller bärbar dator är MIC-funktionen inte alltid tillgänglig på alla datorer och bärbara datorer. Detta beror på systemutformningen/inställningen/kompatibiliteten hos din specifika dator och bärbara dator, men är inte en indikation på några problem med hörlurarna.

Kan jag tvätta mina öronkuddar?
Nej, öronkuddarna är gjorda av läder och kan inte tas bort från produkten. Därför är det inte lämpligt att tvätta ytan med vatten. Doppa aldrig ner hörlurarna i vatten. Du kan använda en trasa för att rengöra öronkuddarna.

Fungerar mikrofonen även när den är ansluten med AUX-kabel?
Nej, mikrofonen fungerar inte när den är ansluten via AUX-kabeln. Alla kontrollknappar fungerar inte heller i AUX IN-läget.

Är mina Palo Alto hörlurar vattentäta?
Nej, hörlurarna är inte vattentäta.

Är påsen också tillverkad av återvunnet material?
Ja, det är återvunnen PET med en AWARE™-spårare. Mer information finns på AWARE™-webbplatsen;