Wat moet ik doen als ik de luidspreker niet kan vinden in de lijst met BT-apparaten?
• Schakel op je mobiele apparaat Bluetooth uit en weer in. Probeer dan opnieuw te koppelen.
• Plaats je mobiele apparaat dichterbij de luidspreker en uit uit de buurt van storingen of obstructies.

Wat moet ik doen als de luidspreker niet aangaat?
Laad de luidspreker op. Als dit niet helpt, probeer dan de luidspreker te resetten.

Wat betekent IPX7?
IPX 7 betekent dat je luidspreker volledig beschermd is tegen onderdompeling in water. Hij kan 30 minuten onder water tot 1 meter diep. Gooi je luidspreker dus gerust in je zwembad

Hoe schakel ik tussen standaard, bas en 3D modus?
Druk tweemaal op de BT-toets om van geluidsmodus te wisselen.

Hoe kan ik twee luidsprekers koppelen voor de stereofunctie?
• Zet beide luidsprekers aan.
• Houd de Afspeel/Pauzeer knop op één van de luidsprekers ongeveer 2 seconden ingedrukt totdat je een “piep” hoort. De primaire luidspreker is de luidspreker waarmee je de Afspeel/Pauzeer-knop van deze luidspreker aanvankelijk bediende voor het koppelen.
• Laat de Afspeel/Pauzeer knop los. Het kan nog een paar seconden duren voordat de luidsprekers met elkaar verbonden zijn. Controleer de indicatorlampjes om het L/R kanaal te onderscheiden. Het witte lampje op één luidspreker knippert elke 3 seconden wit. Dat is het linkerkanaal (de primaire luidspreker); het witte lampje op de andere luidspreker blijft wit branden (dat zou het rechterkanaal moeten zijn).
• Ga naar het Bluetooth-menu op je smartphone en koppel de luidsprekers met je telefoon door het modelnummer van de luidspreker te selecteren (er wordt slechts 1 nummer weergegeven voor de combinatie van beide speakers).