Houd de knop “-” ongeveer 5 seconden ingedrukt als de hoofdtelefoon in de koppelstand staat. Na het resetten hoor je een stem die “Dag” zegt.

Wat moet ik doen als ik de hoofdtelefoon niet kan vinden in de lijst met BT-apparaten?

Schakel Bluetooth op je mobiele apparaat uit en weer in. Probeer dan opnieuw te koppelen.
Verwijder de hoofdtelefoon uit de Bluetooth-lijst op je mobiele apparaat. Probeer dan opnieuw te koppelen.
Plaats je mobiele apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en uit de buurt van storing of obstakels. Probeer vervolgens opnieuw te koppelen.

Kan ik de oordopjes aansluiten op mijn computer of laptop?

Ja, maar alleen als je computer of laptop Bluetooth heeft.
Opmerking: Wanneer je de hoofdtelefoon aansluit op een computer of laptop, is de MIC-functie niet altijd beschikbaar op alle computers en laptops. Dit komt door het systeemontwerp / de systeeminstellingen /compatibiliteit van je specifieke computer en laptop, maar is geen indicatie van problemen met de hoofdtelefoon.
Irvine biedt ook meerpuntskoppeling, zodat je niet eerst de verbinding met je mobiele apparaat hoeft te verbreken als je verbinding wilt maken met een computer.

Kan ik mijn oorkussentjes wassen?

Nee. De oorkussentjes zijn gemaakt van leer en kunnen niet losgemaakt worden van het product.
Daarom is het niet geschikt om het oppervlak af te wassen met water. Dompel de hoofdtelefoon nooit onder in water. Je kunt een doekje gebruiken om de oorkussentjes schoon te maken.

Hoe repareer ik mijn Irvine

Om je Irvine te repareren controleer je welk onderdeel vervangen moet worden en neem je contact met ons op via het ‘ contacteer ons’ formulier. Op onze FAQ website klik je op Irvine om korte video-instructies te zien hoe je de eenvoudige reparatie kunt uitvoeren.