Houd de aan/uit-knop en de “+”-knop samen ongeveer 5 seconden ingedrukt wanneer de hoofdtelefoon in de koppelingsmodus staat.

Wat moet ik doen als ik de hoofdtelefoon niet kan vinden in de BT-apparatenlijst?
• Schakel Bluetooth op uw mobiele apparaat uit en weer in. Probeer vervolgens opnieuw te koppelen.
• Plaats uw mobiele apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en uit de buurt van eventuele interferentie of obstructies.

Kan ik verbinding maken met mijn computer of laptop?
Ja, maar alleen als uw computer of laptop Bluetooth-functie heeft.
Opmerking: Wanneer u de hoofdtelefoon met computer of laptop verbindt, is de MIC-functie niet altijd op alle computers en laptops beschikbaar. Dit is te wijten aan het systeemontwerp / de instellingen / de compatibiliteit van uw specifieke computer en laptop, maar is geen indicatie van een probleem met de hoofdtelefoon.

Kan ik mijn oordopjes wassen?
U kunt een doekje gebruiken voor het reinigen. De oorkussens zijn gemaakt van leer, en kunnen niet van het product worden losgemaakt.
Daarom is het niet geschikt om het oppervlak met water af te wassen.
Dompel de hoofdtelefoon nooit onder in water.

Werkt de MIC ook als deze is aangesloten via een AUX-kabel?
Nee, de MIC werkt niet wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten op een AUX-kabel.
Alle bedieningsknoppen werken ook niet in de AUX IN-modus.
No, the MIC doesn’t work when connected by AUX cable.
All control buttons won’t work in AUX IN mode too.