FAQ

Hur kan jag återställa min hörlur?

Tryck och håll in ”-”-knappen i ca 5 sekunder när hörlurarna är i parkopplingsläge. Efter återställningen kan du höra en röst som säger ”Bye”.

Vad gör jag om jag inte kan hitta hörlurarna i listan över BT-enheter?

Stäng av Bluetooth på din mobila enhet och slå på den igen. Försök sedan parkoppla igen.
Ta bort hörlurarna från Bluetooth-listan på din mobila enhet. Försök sedan parkoppla igen.
Flytta din mobila enhet närmare hörlurarna och bort från eventuella störningar eller hinder. Försök sedan parkoppla igen.

Kan jag ansluta till min dator eller bärbara dator?

Ja, men bara om din dator eller laptop har Bluetooth-funktion.
Anmärkning: När du ansluter hörlurarna till en dator eller bärbar dator är MIC-funktionen inte alltid tillgänglig på alla datorer och bärbara datorer. Detta beror på systemdesign/inställningar/kompatibilitet för din specifika dator och bärbara dator, men är inte en indikation på problem med hörlurarna.
Irvine erbjuder också multi point pairing så att du inte behöver koppla bort din mobila enhet först när du ansluter till en dator.

Kan jag tvätta mina öronkuddar?

Nej, öronkuddarna är tillverkade av läder och kan inte tas bort från produkten.
Därför är det inte lämpligt att tvätta ytan med vatten. Sänk aldrig ner hörlurarna i vatten. Du kan använda en trasa för att rengöra öronkuddarna.

Hur reparerar jag mina Irvine

För att reparera din Irvine dubbelkolla vilken komponent som behöver bytas ut och kontakta oss via formuläret ”kontakta oss”. På vår FAQ-webbplats klickar du på Irvine för att se korta videoinstruktioner om hur du utför den enkla reparationen.

Back to top