Hur kan jag återställa mina hörlurar?
Håll knapparna ”+” och ”-” intryckta i ca 4 sekunder när hörlurarna är i parkopplingsläge.

Vad gör jag om jag inte hittar hörlurarna i listan över BT-enheter?
Stäng av Bluetooth på din mobila enhet och slå på den igen. Försök sedan para ihop igen.
Ta bort hörlurarna från Bluetooth-listan på din mobila enhet. Försök sedan para ihop igen.
Flytta din mobila enhet närmare hörlurarna och bort från eventuella störningar eller hinder. Försök sedan para ihop igen.

Kan jag ansluta till min dator eller laptop?
Ja, men bara om din dator eller laptop har Bluetooth-funktion.
Anmärkning: När du ansluter hörlurarna till en dator eller laptop är MIC-funktionen inte alltid tillgänglig på alla datorer och laptops. Detta beror på systemdesignen/inställningen/kompatibiliteten för just din dator och laptop, men är inte ett tecken på problem med hörlurarna.

Vad står IPX-versionen av mina öronsnäckor för?
IPX4 vattenresistensklassning innebär att enheten endast tål lätta vattenstänk. Den kan inte sänkas ned i vatten. Hörlurarna är lämpliga för träning.