Hoe reset ik de oordopjes?
Doe de oordopjes in het laadetui en haal ze er weer uit. Druk vervolgens op de aanraaktoets op beide oordopjes tegelijkertijd gedurende 18s van uitschakelen tot inschakelen, dit zal alle koppelingsrecords wissen.

Wat moet ik doen als ik de oordopjes niet kan vinden in de lijst met BT-apparaten?
Haal de oordopjes uit het oplaaddoosje en wacht tot het LED-lampje op de oordopjes rood en blauw knippert, of wanneer u het in het oor draagt, u “Pairing” hoort). U moet de oordopjes dan kunnen vinden in de lijst met BT-apparaten. Als dit niet het geval is, controleer dan of deze oordopjes geen verbinding hebben gemaakt met een ander apparaat. Als dit niet het geval is, doe dan een fabrieksreset.

Kan ik de oordopjes aansluiten op mijn computer of laptop?
Ja, maar u kunt alleen verbinding maken als de computer en de laptop de Bluetooth-functie hebben.

Wat moet ik doen als er maar 1 oordopje verbinding maakt?
Als u wilt gebruiken als mono een (enkele knop), kies slechts een kant uit het opladen geval, en kon slechts een oordopje te gebruiken. Als u 2 oordopjes samen wilt gebruiken, neem dan een andere kant uit het oplaaddoosje, en wacht tot het automatisch verbinding maakt met een andere kant oordopje. Als de andere oordopjes niet terug verbinden, doe dan een fabrieksreset.

Wat als de muziek blijft spelen als ik de oordopjes terug in het oplaaddoosje doe?
Zorg ervoor dat u oordopjes in het opladen geval, en het toont witte LED (witte LED betekent opladen), en sluit vervolgens opladen geval deksel. Zorg ervoor dat het opladen pin van oordopjes en het opladen geval is duidelijk met geen vuile die het laden probleem zou veroorzaken, en zorg ervoor dat oordopjes waren goed aangeraakt door het opladen geval. Als hierboven niet werkt, kan het opladen geval volledig uit de macht en moet worden opgeladen.

Waar staat de IPX-versie van mijn oordopjes voor?
IPX4 staat voor zweetbestendig.

Wat is het verschil tussen ANC en ENC?
ANC is voor het buitensluiten van extern geluid wanneer u de hoofdtelefoon draagt. ENC sluit externe ruis uit tijdens uw telefoongesprekken, zodat de ontvanger van het gesprek u duidelijk kan horen. Urban Vitamin Alamo ondersteunt ANC!