Hur återställer jag högtalaren?
Tryck på tangenterna ”+” och ”-” samtidigt för att återställa den.

Vad gör du om du inte hittar högtalaren i listan över BT-enheter?
• Stäng av Bluetooth på din mobila enhet och slå på den igen. Försök sedan att para ihop den igen.
• Flytta din mobila enhet närmare högtalaren och bort från eventuella störningar eller hinder.

Vad gör jag om högtalaren inte går att slå på?
Ladda högtalaren. Om detta inte hjälper, försök att återställa högtalaren.

Vad betyder IPX7?
IPX 7 innebär att högtalaren är helt skyddad mot nedsänkning i vatten. Den klarar upp till 30 minuter under vatten på upp till 1 meters djup. Så du kan gärna kasta högtalaren i din pool.

Fungerar MIC även när den är ansluten med AUX-kabel?
Nej. MIC fungerar inte när den är ansluten med AUX-kabel.